L’Avenç: renovar el periodisme cultural

Redacció L'Avenç

dimecres, 11 de juny del 2014

Jordi Puntí i Josep M. Muñoz participaran en una taula rodona sobre el caràcter de L'Avenç com a revista de cultura i debatran els objectius de renovar el periodisme cultural i assolir la modernitat, el dia 18 de juny, a les set de la tarda, a la Biblioteca Cal Font d'Igualada. Conduirà la conversa Josep Pelfort.

Havent arribat al número 400, l’abril passat, L’Avenç s’ha consolidat com a referent del periodisme cultural en català. I, precisament, un dels objectius de la revista és el de remarcar que és la Cultura –amb majúscula– l’eix principal que vehicula l’heterogeneitat de la revista: una cultura sofisticada i de qualitat, sotmesa al rigor estricte i a la perspectiva crítica. I, per descomptat, una cultura en català. La revista L’Avenç és el reflex d’aquesta voluntat de recuperar el valor real i veritable de la cultura i convertir-la en un producte intel·lectual a l’abast de tots.

Un dels punts claus del projecte de L’Avenç és l’aposta per la diversitat i la modernitat en els temes tractats i en la manera d’encarar-los: s’hi poden llegir articles i entrevistes sobre pensament, història, literatura, cinema, música, així com textos de ficció d’autors ben actuals.

Per tractar aquestes qüestions, s’ha organitzat una taula rodona que tindrà lloc el dia 18 de juny, a les set de la tarda, a la Biblioteca de Cal Font d’Igualada. Organitzada per “Paranoia accions”, comptarà amb les intervencions de Jordi Puntí, escriptor i col·laborador habitual de la revista, i Josep M. Muñoz, el director.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.