La veu d'un poble

Redacció L'Avenç

www.enderrock.cat

divendres, 19 de desembre del 2014

la veu d'un poble

Avui 19 de desembre la revista Enderrock posa a la venda un número especial, l'antologia de 100 cançons que han esdevingut la banda sonora de la història del país: La veu d'un poble. [+]

Per 7,95 € la revista es podrà adquirir des d'avui i fins diumenge amb el diari El Punt Avui. Des de llavors també es podrà adquirir a tots els quioscos i llibreries i al web junt amb diverses promocions, on també hi trobareu continguts extres.

El número consta de 150 pàgines amb les tornades de cada peça, il·lustracions inèdites i els discos de referència. La revista inclou 100 cançons catalanes de tots els temps presents en el nostre imaginari col·lectiu. des del “Cant dels ocells” interpretat per Pau Casals fins al “Cant del Barça”, des de les Capelles Reials de Catalunya fins a les partitures contemporànies catalanes que s’estudien als conservatoris d'arreu del món, des del jazz mediterrani fins a la rumba catalana i des de la importància de “L’estaca” i de “Paraules d’amor” fins al “Boig per tu” o “Al mar!”.

La selecció ha estat elaborada per periodistes i musicòlegs dels àmbits del pop-rock, el jazz, el folk i la clàssica, des de la perspectiva d'aquelles cançons populars que ens representen millor com a país i ens projecten al món.

Podeu veure un vídeo promocional aquí.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.