Llegir en català es presenta a la Fira del Llibre de València

Redacció L'Avenç

dimecres, 30 de abril del 2014

L’Associació d’editorials independents “Llegir en català” arriba a València el dia 1 de maig per presentar-se als lectors durant la Fira del Llibre. En nom del col·lectiu, hi seran presents quatre de les onze editorials que conformen “Llegir en català”: Alrevés/Crims.cat, L’Avenç, LaBreu Edicions, Llibres del Delicte, El Gall Editor, Editorial Gregal, Meteora, Periscopi, Raig Verd Editorial, Saldonar i Sembra Llibres.

Durant la presentació s’explicarà qui som, què fem i què volem aconseguir en aquesta iniciativa conjunta per fomentar la cultura en català d’aquest col·lectiu editorial que treballa amb il·lusió per acostar als lectors una literatura de qualitat en llengua catalana.

L’acte, amb l'objectiu de donar visibilitat al llibre en català al País Valencià, s’insereix en la línia de propòsits de l’Associació, ja que es repassaran i divulgaran les principals finalitats que guien el seu programa: impulsar estratègies i accions amb els llibreters per tal de promoure la lectura en català, tot destacant tres punts –aconseguir més lectors, que llegeixin bona literatura i que aquesta sigui, per descomptat, en llengua catalana.

Així doncs, la presentació tindrà lloc dia 1 de maig, a les 11 del matí, i hi intervindran Francesc Gil-Lluch (Saldonar), Joan Carles Girbés (Sembra), Laura Huerga (Raig Verd) i Ignasi Pàmies (LaBreu).

Els llibres de les editorials que formen part de Llegir en Català es poden trobar també a la caseta 81 de la llibreria 3i4.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.