Objectiu BCN amb Cristina García Rodero

Redacció L'Avenç

dimarts, 27 de maig del 2014

RECOMANEM Objectiu BCN, dins el programa "Retratem la ciutat", presenta el 29 i 30 de maig de 2014 unes sessions de treball al llarg dels dos dies a càrrec de la fotògrafa Cristina García Rodero on repassarà la seva trajectòria vital i artística. [+]

cristina rodero

Organitzada per la xarxa de centres cívics de Barcelona i amb la col·laboració del Museu del Disseny de Barcelona, l'edició d' Objectiu BCN 2014 proposa una sèrie de sessions magistrals obertes al públic que s'impartiran al mateix Museu del Disseny. El projecte de fotografia documental comissariat per Samuel Aranda vol ser un relat visual col·lectiu de la ciutat gràcies a la col·laboració de fotògrafs i persones de la ciutat de Barcelona.

Entre les sessions obertes, la reconeguda fotògrafa Cristina García Rodero presentarà, al llarg del dia 29 i 30 de maig a les 19.30h, una conferència en la qual repassarà la seva trajectòria vital i professional. En paraules seves:

“Intento fotografiar el misterio, la verdad y la magia del alma popular con toda su pasión, su amor, su ternura, su honor, su rabia y su dolor, y en toda su verdad, así como los momentos más intensos y profundos de las vidas de estas personas tan sencillas como irresistibles, con toda su fuerza interior, como un reto personal que me da fuerza y ​​me permite comprender, y en el que invierto todo mi corazón”.

García Rodero és membre de la prestigiosa agència Magnum i les seves fotografies han estat publicades en diversos mitjans de comunicació com ara Le Monde, El Corriere de la sera, El País Semanal, El Periódico o Vogue. Al llarg de la seva carrera ha desenvolupat una mirada humana amb especial interès en les festes tradicionals.

La conferència es podrà seguir en directe a través de Twitter @CcivicsBCN amb el hashtag #ObjectiuBCN.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.