Per Sant Jordi, L'Avenç

Redacció L'Avenç

Per Sant Jordi, L'Avenç al carrer

L'Avenç celebra el Sant Jordi enguany en un moment molt especial, en el marc de la publicació recent del número 400 de la revista. A més, per primer cop, serem presents a la Diada en dues parades del centre de Barcelona, a la Rambla de Catalunya 51 (Consell de Cent), amb l'APPEC, i al Passeig de Gràcia 49 (Aragó), amb Llegir en català. Us hi esperem!

Llegir més...

#StJordiLeC

Estem contents de veure que les nostres novetats estan trobant ressò en les llistes que es preparen aquests dies amb els llibres de l'any. Joan Todó, amb L'horitzó primer, és un dels Dracs de Sant Jordi de Catalunya Ràdio i Núvol, i apareix també a la llista dels 200 llibres de Vilaweb Lletres i a les recomanacions de Marina Espasa, entre d'altres.

Joan Todó estarà signant llibres a la parada de Llegir en català de 16 a 17h.

El català de la Manxa, de Santiago Rusiñol, apareix també a Vilaweb Lletres i a la galàxia Sant Jordi del diari Ara.

Finalment, entre les novetats d'assaig, destaquem El desafiament català. Un relat internacional de la Transició, de Jaume Guillamet.

Aquests i molts altres llibres: Lady Macbeth del districte de Mtsensk, de Nikolai Leskov; Desviacions. Proses de viatge, d'Enric Bou, etcètera, a les parades de L'Avenç i les principals llibreries.

US RECORDEM que durant tot el mes continua l'oferta de subscripció a L'Avenç per només 40 €.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.