Taula rodona sobre la repressió franquista

Redacció L'Avenç

diumenge, 14 de desembre del 2014

Veritat i justícia

RECOMANEM Dimarts 16 el Memorial Democràtic organitza una taula rodona amb el títol ‘Veritat i justícia per a les víctimes de la Guerra Civil i la dictadura’. A les 19h al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada de Barcelona. [+]

L’objectiu de l'acte és fer una exposició pública del procediment judicial presentat davant els tribunals de l’Argentina en referència a les presumptes responsabilitats pels crims perpetrats durant la Guerra Civil i la dictadura franquista.

Hi intervindran Andrés Pérez, advocat i president de l’ACJD; Josep Xavier Hernández, director del CEJFE, i Jordi Palou-Loverdos, director del Memorial Democràtic, així com José María Mena, exfiscal cap del Tribunal Superior Justícia i expresident de ACJD, i Carlos Slepoy, advocat de la Coordinadora Estatal de Apoyo a la Querella Argentina (CEaQUA).

L’acte comptarà amb la participació dels denunciants i testimonis de la repressió franquista, com les germanes Puig Antich, el germà de Cipriano Martos, Felipe Moreno i Carles Vallejo, entre d’altres; es farà una fila 0 oberta a les intervencions de les víctimes i testimonis.

INFORMACIÓ:

Data: Dimarts 16 de desembre, a les 19 h

Lloc: Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (Ausiàs Marc, 40, Barcelona)

Organitza: Memorial Democràtic, Associació Catalana de Juristes Demòcrates (ACJD) i Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE)

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.