Trobada amb escriptors dins jornades Catalunya Llibertat

Redacció L'Avenç

divendres, 11 de juliol del 2014

Jornades Catalunya llibertat dignitat

En el marc de les Jornades Catalunya Llibertat i Dignitat, El Punt Avui ha convocat els autors que en els ultims mesos han publicat algun llibre d'assaig, història o novel·la sobre el procés de reflexió que està vivint el país i la commemoració del Tricentenari. [+]

Aquestes jornades comencen avui divendres i duraran fins diumenge 13 de juliol. Organitzades per El Punt Avui, l'Assamblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, l'Associació de Municipis per la Independència i l'Associació Catalana de Municipis, representen una continuació de tres festivals anteriors, celebrats els anys 1992, 2012 i 2013, i volen reforçar el compromís amb el dret a decidir del poble català i contra l'exclusió social.

La trobada d'autors i signatura de llibres tindrà lloc al vestíbul de l'Auditori de Girona a partir de les 11h del matí i començarà amb una conferència de l'escriptor Joan Francesc Mira, que parlarà de la reconstrucció d'un país a partir de la literatura.

També hi assistirà Jaume Ayats, autor del llibre Els Segadors. De cançó eròtica a himne nacional, publicat per L'Avenç, que, a més, serà entrevistat avui al programa "L'illa de robinson", d'El Punt TV.

MÉS INFORMACIÓ:

Dissabte 12 de juliol, a partir de les 11 h.

Auditori de Girona (Com arribar)

Informació de la revista Enderrock sobre la programació musical.

Consulta tot el programa aquí.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.