XI Festival Shakespeare

Redacció L'Avenç

diumenge, 19 de octubre del 2014

Festival Shakespeare

Del 23 al 29 d'octubre tindrà lloc a la Biblioteca de Catalunya i altres espais de la ciutat l'XI Festival Shakespeare. [+]

Aquest certamen, dirigit per Montse Vellvehí i produït per La Perla 29, programa en diversos formats espectacles sobre variacions de les obres del dramaturg anglès.
Timó d'Atenes estrena el festival, el dijous 23 i el divendres 24 d'octubre, a la Biblioteca. Dirigida per David Selvas i protagonitzada per Julio Manrique, l'obra reflexiona sobre el poder, la riquesa i l'amistat. A Desdemona, Paula Vogel dóna veu a les protagonistes femenines d'Otel·lo, i amb Up all Night la jove companyia Els McGregor proposa una versió desacomplexada d'El somni d'una nit d'estiu. Els Pirates posen en escena Nit de Reis, i tanca el festival, el dimecres 29, l'espectacle multidisciplinari Shake-Spirit, de la companyia Les Antonietes. Gràcies a la vinculació amb la Xarxa de Festivals Shakespeare al Teatre Romea es pot veure el projecte dirigit a adolescents i escolars Prince H Univers, que explica la història d'Hamlet des d'un punt de vista actual.
El Festival Shakespeare també inclou lectures dramatitzades, un cicle de conferències al CCCB i una exposició a l'Escola Massana.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.