L'Avenç obre una finestra al Núvol

NuvolLA

Redacció L'Avenç

dijous, 07 de març del 2013

L’Avenç obre una finestra al Núvol, el diari digital de cultura. La intenció de L'Avenç és sumar-se al fenomen dels portals i les xarxes socials perquè ens arribin amb més facilitat les veus dels lectors i perquè els temes que preocupen L’Avenç circulin amb més immediatesa. En els diversos apartats hi haurà avançaments de continguts de la revista, recomanacions, aportacions dels nostres col·laboradors i recuperarem articles de la nostra hemeroteca de 36 anys de trajectòria.

L’Avenç obre una finestra al Núvol, l'espai digital dedicat a la cultura que està agafant renom entre els navegadors d’Internet. Fundat per Bernat Puigtobella ara fa un any, en aquest curt període ja ha aconseguit convèncer més de 47.000 lectors, fet que demostra que és possible combinar cultura i Internet.

Per això obrim una finestra al Núvol : per fer-nos més presents en el món digital, per deixar que passi l’aire, per què ens arribin amb més facilitat les veus dels lectors, per què els temes que ocupen i preocupen L’Avenç circulin pel Núvol. Per parlar i escoltar, per visibilitzar la comunitat lectora de L’Avenç que creix dia a dia. En els diversos apartats hi haurà avançaments de continguts de la revista, recomanacions, aportacions dels nostres col·laboradors i recuperarem articles de la nostra hemeroteca de 36 anys de trajectòria.

Podeu llegir els articles que al respecte publica avui Núvol a la secció Speaker's corner.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.

LA BOTIGA DE L'AVENÇ

Des de l'espai BOTIGA del web pots adquirir els llibres i revistes disponibles.