L'Avenç

La revista que cal llegir, la revista que es fa llegir

L’Avenç proposa cada mes una mirada pròpia sobre la realitat cultural. La perspectiva històrica, la qualitat de l’escriptura, el rigor de la informació i la pluralitat de l’opinió fan de L’Avenç una revista imprescindible.

Descarrega't el nostre tríptic en format pdf clicant aquí

Les seccions...

L’OPINIÓ. Informació, reflexió, creació literària i entrevistes sobre temes i personatges d’actualitat des d’una perspectiva històrica, periodística i d’anàlisi en profunditat.

FOCUS. Selecció d’articles diversos sobre diferents temes d’història, literatura, art i societat amb la mirada pròpia de L’Avenç.

MIRADOR. Seguiment crític de l’actualitat cultural, amb cròniques literàries, de teatre i d’arts plàstiques, música, crítica de llibres, etc.

Si voleu saber de què el número d'aquest mes cliqueu la pestanya "Número en curs"

NÚMERO EN CURS

L'Avenç 475 - gener 2021

L’AVENÇ del mes de gener gira entorn de la literatura i la memòria. El número s’obre amb una conversa, titulada “literatura, memòria i valors”, en què participen Jordi Font, Joan-Lluís Lluís i Simona Škrabec i parlen sobre la censura, la correcció política i la llibertat d’expressió. També el musicòleg Antoni Pizà planteja l’homosexualitat de Chopin i la repercussió que té en un país, Polònia, que viu una onada d’homofòbia.

L'ARXIU DE L'AVENÇ

Des del web pots consultar tots els articles, revistes i llibres publicats des de 1977.